Villa jan thiel

Programma:
Ontwerp woonhuis

Opdrachtgever:
Prive

Locatie:
Curacao

Opgeleverd:
2015
Type Project:
De opdrachtgevers wilden een vakantie woning waar het uitzicht op zee belangrijk was. De leefruimte bevindt zich vandaar op de eerste etage. Het massieve woonblok is als het waren uit elkaar getrokken en bestaat uit twee bouwdelen. Aan de straatzijde wordt komt het woondeel en in het achtergelegen blok de slaapvertrekken. De wind heeft hierdoor vrij spel om de ruimten te verkoelen en te zorgen voor de nodige dwars ventilatie. De tussenruimte tussen de twee bouwdelen, verschaft schaduw en biedt privacy. De twee bouwblokken worden verbonden met een brugdeel met een dak van kokosbladeren. Deels onder het gebouw is er een zwembad en gastenverblijf gecreëerd.
  • Categories:

    Gerealiseerd

Click & Share the Love