rampenbosch, bergen

February 19, 2019 projecten

Programma:
uitbreiding en renovatie

Opdrachtgever:
fam. Crena de Longh

Locatie:
Bergen, N.H.

Opgeleverd:
2004

Type Project:
Dit voormalig gebied in Bergen was destijds alleen bestemd voor het bouwen van een vakantie huis. In 1962 is het zomerhuis uitgebreid met een aansluitend woonhuis.

Omschrijving
Dit voormalig gebied in Bergen was destijds alleen bestemd voor het bouwen van een vakantie huis. In 1962 is zomerhuis uitgebreid met een aansluitend woonhuis. De nieuwe opgave was een uitbreiding aan de achterzijde van het woonhuis ( 50 m2) als de uitbreiding vakantiehuis. ( 25m2) De gevels van beide uitbreidingen zijn gelijkgetrokken en een patio is uitgespaard voor behoud van een oude eik. Deze patio vormt nu het gezamenlijk entree gebied. Het materiaal gebruik van de uitbreiding sluit aan bij het vakantiehuis.

i.s.m. Sebastiaan Kaal