act5a

Adviseur TV-programma Huizenjacht

Vanaf woensdag 15 februari 2011 is Michael Durgaram regelmatig te zien op TV, als adviseur/architect bij de items ‘Huizenjacht’ en ‘Advies op maat’ van het programma Huizenjacht. Bij het item “Huizenjacht” helpt Michael een woningzoekende naar de ideale woning binnen een bepaald budget. Drie appartementen of woningen worden samen bekijken en terplekke geeft Michael verbouwingsadvies die aansluit bij de woonwensen van de woningzoekende

Aan het einde dit programma heeft Michael voor één van de woningen een ontwerp gemaakt. Door te laten zien van de verbouwingsmogelijkheden één van de woning door middel van 3-D presentatie tekeningen, hoopt hij de keuze van de woning zoekende te beïnvloeden.

Bij het item “ Advies op maat” speelt Michael een belangrijke rol als architect. De kijker heeft een advies op maat aangevraagd en zoekt naar een oplossing voor een bepaald ontwerp probleem in hun woning. Michael maakt hiervoor een ontwerp en verduidelijkt dit met 3-D presentatie tekeningen.

Huizenjacht is een zeer goed bekeken programma en is te volgen elke werkdag vanaf 18:05 op SBS6!