quotes1

Inspiratie haal ik uit alles om me heen. Er zijn geen grenzen aan ruimte, vorm en kleur. Slechts toepassingen daarvan in hun context.

quotes2

foto-MichaelDurgaram_architectHet boeit en stimuleert mij te creëren. Als kind al, was ik altijd bezig met bouwen en tekenen. Ik laat me inspireren door van alles: natuur, gesprekken met mensen, muziek, kunst, en ook tijdens vakanties in exotische oorden. Mijn schetsboekje reist altijd met mij mee.

Als architect vind ik het uitdagend om de wensen van een opdrachtgever te vertalen in een passend ontwerp. Vanuit onbevangenheid ga ik als het ware met een opdrachtgever op reis, op weg naar een super ontwerp. In mijn ogen sluit een goed ontwerp aan bij de omgeving, biedt het comfort, en is het tijdloos en duurzaam.

sbs6logo2Michael Durgaram werkte ook mee als adviseur aan het programma huizenjacht van SBS6, welke dagelijks is te zien op tv. Samen met Tooske, Nance, Marlayne en Viktor hielp hij mensen die opzoek waren naar een nieuwe woning of gaf hij als architect zijn visie bij verbouwingen van huidige woningen. Bezoek website >