> visie    > bureau     > curriculum vitae    > architecten groep

pic_buro_architect2Michael Durgaram Architect is een ontwerpbureau gespecialiseerd in architectuur, stedenbouw en interieur. Wij geloven in maatwerk en begeleiden alle fasen voor een ontwerp en het bouwproces.

Het bureau heeft veel ervaring in uitlopende projecten en we zijn in staat een juiste oplossing te bieden. Elke opgave is anders en is een zorgvuldige zoektocht samen met de opdrachtgever naar een verrassend doch logisch antwoord. Het gaat om het samenspel van ruimten, lichtinval, materiaal en detaillering. Daarnaast streven wij naar een architectuur welke in harmonie is met haar omgeving.

Michael Durgaram (1965) studeerde architectuur aan de TU Eindhoven en deed daarna uitgebreide werkervaring op bij het architectenbureau van de Architectengroep en later bij Hans Ruijssenaars architecten. Bij het laatste bureau werkte hij onder anderen aan, culturele gebouwen, kantoorgebouwen en stedenbouwkundige plannen.

In 2001 zette hij zijn eigen bureau, Michael Durgaram architectuur, op. Zijn bureau werkt de afgelopen jaren met een enthousiast en betrokken team vanuit verschillende disciplines aan projecten van uiteenlopende soort en schaal.